Bliv endnu klogere på dine gæster

Vi har udvidet statistikfunktionerne i DinnerBooking-systemet, så du kan blive endnu klogere på dine gæster. Med de nye statistikmuligheder kan vi hjælpe dig med at analysere dine bookinger og træffe de rigtige beslutninger.

Her er et overblik over nogle af fordelene ved den nye statistik:

  1. Eksporter til Excel – Du kan eksportere statistik for bookinger og pax efter mange forskellige parametre.
  2. Sammenlign dine restauranter – Du kan lave tilpassede grafer og diagrammer ud fra bookinger og pax over tid. Herunder kan du blandt andet sammenligne dine restauranter, hvis du har flere, så du hurtigt kan se, hvordan de klarer sig forhold til hinanden.
  3. Hvor mange gæster dukker ikke op? Du kan nu undersøge no-shows og se, hvor mange der ikke er mødt op inden for en bestemt periode. Du kan også tjekke fordeling af bookinger på din venteliste og se hvor mange gæster, du har på venteliste hver dag/uge/måned.
  4. Går forretningen i den rigtige retning? Med de nye statistikfunktioner kan du sammenligne år, så du grafisk kan se, om udviklingen i forretningen går i den rigtige retning.
  5. Hvor kommer dine bookinger fra? Du kan sammenligne bookingtyper og kilder for blandt andet at se, hvordan fordelingen er mellem eksempelvis bookinger fra DinnerBooking.com og bookinger fra jeres egen hjemmeside.
  6. Et hurtigt overblik – Vi har lavet en opsummeret statistik, der kan give dig et hurtigt og nemt overblik. Du kan få en opsummeret satistik både pr. måned, år, eller siden din oprettelse i DinnerBooking. Det er også muligt at se for flere restauranter af gangen.
  7. Hvor kommer dine gæster fra? Du har nu adgang til en langt mere detaljeret gæstestatistik, hvor du blandt andet kan se hvilket land og postnummer, som dine gæster kommer fra. Disse data kan du eksempelvis bruge i din markedsføring.

 

Hvor finder jeg det henne?

De nye funktioner er for vores Business og Enterprise kunder, og du finder statistikken i bookingsystemet under ’Bookingskema’. For at kunne se de nye funktioner, er det desuden vigtigt, at du opdaterer til den nyeste version af DinnerBooking.

God fornøjelse og ring eller skriv endelig til vores support på +45 32555048 eller support@dinnerbooking.com, hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan du kommer i gang med at bruge den nye statistik.

 

Foto: Sokkelund

You may also like...