Brug events til at markedsføre din restaurant

Events er et effektivt markedsføringsgreb for dig, der ønsker at skabe synlighed og gratis omtale af din restaurant. Læs med her og få idéer til, hvordan du kan bruge DinnerBooking events i din markedsføring.

Hvis du ønsker at skabe synlighed omkring din restaurant uden de store budgetter, så er events en oplagt løsning. Events giver grobund for blandt andet mersalg og potentielle nye kunder samt naturligvis en god omgang PR.

Livemusik, gæstekok, langbordsmiddag etc. – Mulighederne er mange, men det behøver bestemt ikke være omfattende at afholde events! Små simple og målrettede events kan sagtens slå igennem. Her kommer et par eksempler på, hvordan du kan bruge DinnerBooking events.

Åbningstilbud

Nyåbnede restauranter kan skabe ekstra opmærksomhed omkring deres åbning ved at køre et åbningstilbud. Da Restaurant Mes slog dørene op tidligere på året bød den første måneds tid på en 5 retters menu til kun 225,- fremfor normalprisen på 335,-. Simpelt men effektivt.

Hverdagsaftener

Du kan bruge events til at lave et godt tilbud på de mindre travle aftener, så du kan få fyldt op på en ellers stille dag. Det kan eksempelvis være 3 retter, hvor gæsten sparer et beløb. Et godt eksempel er ’Tirsdags middag’ på Il Buco på Amager, hvor de hver tirsdag serverer ’seks serveringer, et glas bobler og en god historie’ for 350,-.

Højtider

Det er oplagt at servere specialmenuer i forbindelse med højtider. På Kayak Bar i København kan du eksempelvis få en ’Påskeplatte’ og en fadøl for 125,-.

En af de events, der for nyligt har solgt godt, er desuden Noé Vinbar i Odense, der i hele marts måned tilbød en særlig pris på ’et fad med lækkerier’ inklusiv et glas rosé, hvor man som gæst sparer 57%. Der kan altså også blot være tale om et drøngodt tilbud for at din event kan blive en succes.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du er interesseret i at afholde en event, så ring eller skriv endelig til os på tlf. 32 55 50 48 eller via mail på support@dinnerbooking.com. Vi kan hjælpe dig med både idéen, opsætningen og billetsalget, samt i visse tilfælde med PR via vores forskellige digitale medieplatforme.

For at opsætte events for dig, skal vi bruge følgende informationer:

  • Kort beskrivelse af menuen inklusiv pris (samt eventuelt vinmenu)
  • Datoerne for deltagelse
  • Ankomsttider (eventuelt flere seats?)
  • Antal minutter gæsten har bordet
  • Antal pladser (Hvis der er tale om ingen eller redigeret bordplan)
  • Hvilken bordplan skal benytte i systemet?
  • Hvilket område i systemet skal benyttes?
  • Vedhæft et billede til billetten (530×250 pix.)
  • og kontonummer til afregning

You may also like...