Få et samlet overblik med tidsplanen – Nu også på iPad

 I den nyeste opdatering af IOS-appen har vi tilføjet tidsplanen, som du kender den fra desktop applikationen. Tidsplanen giver dig et hurtigt overblik over dine gæster og gør det nemt at flytte bookinger direkte på din iPad. Læs mere her.  

Hos DinnerBooking er vi glade for at præsentere, at du nu også kan bruge vores tidsplan på iPad. Tidsplanen i IOS-appen giver dig et skarpt visuelt overblik over dagens gæster, så fx ledige borde og muligheder for ændringer i bookinger træder synligt frem.

Med tilføjelsen af tidsplanen er det også blevet endnu nemmere at flytte en booking til et ledigt bord direkte på iPaden. Fra desktop applikationen er du vant til at flytte bookinger med musen, og det er samme koncept, der gælder på iPad.

[sc name=”Knap ” tekst=”Ikke DinnerBooking-bruger? Læs mere her:” url=”http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/s2/booking-system-restaurants” ]

Sådan gør du:

  • Du flytter en booking ved at trække den til et ledigt bord med fingeren.

Du kan frit flytte bookingen til andre ledige borde, men hvis du vil flytte en booking til et tidligere/senere starttidspunkt, skal du først slå ’Free Movement’ til i øverste højre hjørne:

 

Tidsplanen på iPad er kun for Business-kunder, men der er heldigvis også godt nyt til dig, der ønsker et bedre overblik over dagens gæster, uanset om du er businesskunde eller ej.

Der er kommet en ny funktion i ‘Bookinglisten’, hvor du kan vælge kun at få vist dagens resterende bookinger. Det betyder, at du fx kan få vist aftenens kommende gæster fremfor også at se de gæster, der netop har været forbi til frokost.

Sådan gør du:

  • Klik på ur-ikonet for at få tidsplanen vist fra det aktuelle tidspunkt. (Ur-ikonet er markeret med rød cirkel på billedet nedenfor)

Ønsker du at få vist hele dagens bookinger igen? Hvis du trykker på ur-ikonet igen, så dukker alle dagens bookinger op igen.

NB For at få den nye tidsplan og den nye funktion i oversigten er det nødvendigt, at du opdaterer din DinnerBooking app til den nyeste version.

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at give os et kald på +45 32 55 50 48 eller send os en mail på support@dinnerbooking.com

[sc name=”Knap ” tekst=”Ikke DinnerBooking-bruger? Læs mere her:” url=”http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/s2/booking-system-restaurants” ]

You may also like...