Gå ikke glip af spontane gæster

Restaurantgæster er mere spontane i dag, end de har været tidligere, og som restaurant kan der derfor være mange gæster at hente ved at tillade bookinger med kort varsel.

En stor del af de gæster der booker bord via DinnerBooking, gør det gerne den selv samme dag, de skal ud at spise. Det er i dag mere udbredt at spise ude på ganske almindelige hverdagsaftner, og gæsterne er blevet meget mere spontane, når det gælder booking af restaurantbesøg.

Mange leder typisk efter et ledigt bord, når arbejdsdagen er overstået eller når køleskabet skriger efter mad, og de vil derfor gerne kunne booke med kort varsel. På dinnerbooking.com kan du redigere din buffer i restauranten (dvs. redigere det antal timer der skal gå fra gæsterne booker, til de ankommer), så gæsterne kan booke bord med kort frist. Hvis I har kapaciteten til det i restauranten, er der ingen grund til at gå glip af de spontane gæster.

Sådan gør du:

  • Log ind på dinnerbooking.com og gå til administrationsfanen (se foto)
  • Vælg ’Booking indstillinger’ (pkt. nr. 8 længst til venstre)
  • Du redigerer nu din buffer i feltet ’Maksimale timer tilladt før bookingtidspunktet’. Du kan vælge helt ned til 0 timer.
  • OBS! Hvis I sætter bufferen lavt i restauranten, så skal i nødvendigvis huske altid at indtaste walk ins, så der ikke opstår komplikationer, hvor uregistrerede walk ins optager bordet for en sen booking.

Vi er klar over, at nogle restauranter (fx Michelin) nødvendigvis har brug for flere timer til at klargøre maden til nye bookinger, og at de derfor helt bevidst har valgt en lang buffer. Men vi oplever også restauranter, der har en ret lang buffer uden selv at være klar over det. Såfremt I har kapaciteten til det, så foreslår vi, at I giver gæsterne mulighed for at booke med kort varsel for derved at imødekomme deres ønsker og forhåbentlig få endnu flere glade (og spontane) gæster i restauranten.

 

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 32 50 55 48 eller support@dinnerbooking.com – Så skal vi nok hjælpe dig.

You may also like...