Nu er den her: DinnerBooking app’en til Android er klar

Nu kan du styre dit bookingsystem fra din Android Tablet. Vi har udviklet en DinnerBooking app til Android, der nu er klar til brug. Læs mere her:

Vi har glædet os rigtig meget til at præsentere denne nyhed for jer, og nu er den endelig klar til at blive offentliggjort. I 2017 har vi arbejdet på at give dig endnu flere muligheder og mere fleksibilitet i brugen af DinnerBooking. Et af tiltagene er, at vi udviklet en Android app, så du nu også kan administrere dine bookinger på din Android tablet – det er nemt og bekvemt i restauranten og på farten.

Android app’en har stort set de samme funktioner som desktop app’en. Du kan fx se og redigere bookinger i alle de forskellige layout,  som du allerede kender – bookingliste, tidsplan, bordplan og split view.  Du kan også få et booking-overblik for ugen, redigere gæster i gæstedatabasen og meget mere – du har faktisk næsten alle de standardfunktioner, som du kender fra desktop applikationen.  Herudover vil den nye app blive udviklet yderligere løbende, så der kommer endnu flere nye funktionaliteter.

App’en er udviklet med fuld fokus på design og funktionalitet. Se den nye app her:

Hvordan får jeg den nye Android Tablet App? 

For at få den nye app skal du gå i Google Play og finde ‘Dinnerbooking Business’.
NB: For at kunne installere app’en skal tablettens skærm være mindst 8”, ligesom vi anbefaler, at den har mindst 2 gb ram.

Har du nogle spørgsmål angående Android app’en? Så tøv ikke med at give os et kald på +45 32 55 50 48 eller send os en mail på support@dinnerbooking.com

You may also like...