Nu er det endnu nemmere at administrere selskaber i din restaurant

DinnerBookings nye ordrefunktion er dit værktøj til nemt og hurtigt at skabe overblik over selskaber og større grupper i din restaurant – Læs med her.

Nu er det slut med at fedte rundt med separate Word dokumenter og uoverskuelige Excel ark, når der er selskaber og større grupper i restauranten. Med DinnerBookings nye integrerede ordresystem er det let at holde styr på menubestillinger mm. i forbindelse med selskaber. Læs mere her:

 

Èt samlet dokument

DinnerBookings nye ordrefunktion er et fleksibelt værktøj til nemt og hurtigt at oprette ét samlet dokument med alle vigtige detaljer og informationer omkring et kommende selskab.

Med den nye funktion kan I ganske simpelt holde styr på menubestillinger ved at indskrive retter, priser, allergier mm. direkte i bookingen. På den måde bliver alt, hvad der er værd at vide om selskabet, samlet på ét sted.

 

Simpel og effektiv kommunikation

Kommunikationen mellem restaurantens personale i køkkenet og på gulvet er blevet endnu nemmere med ordrefunktionen. Fremfor at nedskrive uoverskuelige selskabskøresedler i separate dokumenter, kan du nu gøre det i ét samlet dokument direkte i selve bookingen i systemet.

Dokumentet kan nemt tilgås af – eller printes til – køkkenet, så de her kan få et samlet overblik over, hvem der skal have hvad og hvornår. Således effektiviseres kommunikationen personalet i mellem – og det betyder, at I sparer både tid, penge og ressourcer.

 

Et værktøj til tilbud og regnskab

Ordrefunktionen beregner automatisk den samlede pris (inkl./ekskl. moms) og den er således også et oplagt værktøj i forbindelse med regnskab. Det samlede dokument er fx oplagt til udformningen af både tilbud og fakturaer.

 

Skræddersyet til dine behov

Ordrefunktionen kan skræddersyes, så den opfylder netop dine behov. Du udfylder selv ordrekategorierne i systemet, så de passer nøjagtig til din restaurant – og det er derfor en ideel løsning for dig, uanset om din restaurant er et mindre foretagende eller en større kæde.

 

Udarbejdet i samarbejde med professionelle restauratører

Den nye ordrefunktion er udviklet i tæt samarbejde med en række professionelle restauratører. I DinnerBooking forsøger vi at lytte til vores kunder og tilgodese deres behov – Ordrefunktionen er et godt eksempel på, hvordan vi prøver at udvikle vores produkt i samarbejde med jer kunder for på den måde at opnå de mest effektive værktøjer til at forbedre jeres forretning og hverdag i restauranterne.

Funktionen er ganske gratis for DinnerBookings Business- og Enterprise kunder.

 

Vil du i gang med at bruge den nye ordrefunktion? Så kontakt os endelig på support@dinnerbooking.com eller på +45 32 55 50 48 for at høre nærmere – Så skal vi nok hjælpe dig godt i gang.

 

You may also like...