Ny Ipad-version er snart klar

Hos DinnerBooking gør vi hele tiden vores bedste for at optimere brugeroplevelsen for vores kunder, og i øjeblikket arbejder vi hårdt på at forbedre det nye design på tværs af alle vores platforme. Derfor er vi glade for at kunne meddele, at vi nu snart har en ny Ipad version klar til jer.

Den nye version til Ipad har et opdateret og mere gennemtænkt design og indeholder flere nye features, som du kan læse mere om lige her:

Bordplan

I den nye version indgår nu ’bordplanen’ som kendt fra desktop (computer)- applikationen, så du har overblik over, hvor dine gæster skal sidde, hvor mange de er, og hvad tid de ankommer. Der er også en kalenderoversigt, så du kan se bookinger, bordplan og tidsplan for den dag, du ønsker.

Tidsplan

Tidsplanen har fået nyt design, hvor du kan vælge at se tidsplanen alene eller i split view sammen med bookinglisten. Det er også muligt at vælge booking status på bookingen, så det er nemt at danne sig et overblik over, om gæsten er ankommet, sat ved bord eller har forladt bordet.

Reservationer

Der er ligeledes kommet et nyt og mere strømlinet layout i “Create booking” vinduet. Her kan du også tilføje noter til bookingen og se noter fra gæsten.

I “Create booking” har du også mulighed for at søge på allerede eksisterende gæster, så du ikke behøver at udfylde gæsteinformation manuelt, hvis gæsten allerede er  i systemet.

Nyt på vej

Vi forsøger altid at implementere nye funktioner og tager gerne imod gode forslag fra vores kunder.

Følgende vil  komme til iPad appen i nær fremtid :
– Funktion til nedlukning af online bookinger som i desktop (computer) applikationen.
– Direkte bordbytning i tidsplan og bordplan via drag’n’drop
– QR scanner til registrering af Gavekort
– Administrator menu til håndtering af standard åbningstider og overskrivninger
– Udvidet gæste status visning (VIP, friend of House osv.)

You may also like...