Nyhed: Fyld restauranten på mindre travle tidspunkter med DinnerSaver

Brænder du inde med tomme borde fra tid til anden, som du gerne vil have fyldt op med gæster? Så er vores nye koncept DinnerSaver garanteret noget for dig.

Hverdagsaftener, frokost eller noget helt tredje – Der kan være tidspunkter og dage, hvor det er svært at fylde restauranten op med gæster. Derfor har vi lanceret vores nye koncept DinnerSaver, der er sat i verden for at du som restauratør kan få ekstra gæster ind på mindre travle tidspunkter.

Optimer indtjeningen

Med DinnerSaver kan du tjene penge på borde i restauranten, der ellers ville stå tomme, og du får derved mulighed for at optimere din indtjening.

Hvad går det ud på?

Med DinnerSaver giver du dine gæster mulighed for at spise med rabat i de tidsrum/på de dage, hvor din restaurant alligevel ikke er fyldt op. Via http://saver.dinnerbooking.com/ kan gæsterne nemt og hurtigt finde din restaurant på listen over restauranter med rabatter, ligesom vi i DinnerBooking løbende vil promovere konceptet og skabe synlighed omkring det på vores andre platforme.

Vi kalder DinnerSaver et win-win koncept – I får fyldt bordene op, mens gæsterne sparer penge.

Hvordan fungerer det?

Rent praktisk bestiller gæsterne bord via DinnerBooking.com, hvorefter de modtager en rabat-voucher, som de fremviser hos dig i restauranten.

Som restauratør bestemmer du naturligvis selv mængden af rabat, og du vælger også selv hvilke dage og tidspunkter, det giver bedst mening for dig.

 

Er du interesseret i at prøve DinnerSaver? Så kontakt os på support@dinnerbooking.com eller på +45 32 55 50 48 for at høre nærmere.

 

You may also like...