Nyhed: Send nyhedsbrev til dine gæster med DinnerBooking

Som noget helt nyt kan du nu bruge DinnerBooking til at udsende nyhedsbrev til dine gæster – lige nu får du en gratis prøveperiode.

Overvejer du at udsende nyhedsbrev til dine gæster? Eller vil du gerne gøre det lidt nemmere at udsende nyhedsbrev? Så læs bare videre:

Hos DinnerBooking er vi nu klar til at lancere vores spritnye nyhedsbrevsystem, så du hurtigt og nemt kan sende spændende og inspirerende nyhedsbreve til dine gæster  – og få dem til at komme igen og igen.

Nyhedsbrevet er ideelt for dig, der har en lille eller mellemstor restaurant, og som ikke har meget tid til at arbejde med markedsføring. Her kan du nemlig udsende nyhedsbrevet direkte fra DinnerBooking-systemet – hvor dine modtagere i forvejen befinder sig. Hermed skal du ikke bruge tid og ressourcer på at eksportere data fra ét system til et andet.

For at give dig et godt indblik i nyhedsbrev-mulighederne, tilbyder vi lige nu en gratis prøveperiode frem til den 1. september, hvor du kan teste det af. Og det er naturligvis uden forpligtelser.

Er du interesseret i at prøve nyhedsbrevsystemet gratis? Så kontakt os på support@dinnerbooking.com eller på +45 32 55 50 48 for at høre nærmere. Nyhedsbrevsystemet går i luften mandag den 19. juni.

You may also like...