Nyheder i restauratørdelen på Dinnerbooking.com

Hos DinnerBooking gør vi hele tiden vores bedste for at optimere brugeroplevelsen for vores restauratører, og i øjeblikket arbejder vi hårdt på at forbedre det nye design. Herudover implementeres nye funktioner, når vi modtager gode forslag fra vores restauranter.

Nyt design i restauratørdelen af DinnerBooking.com
Som restauratør vil du i den kommende tid opleve et nyt design, når du logger ind på Dinnerbooking.com. Implementeringen vil ske gradvist, og det nye design bliver i sidste fase tilsvarende resten af de nydesignede produkter.

Herudover vil der blive tilføjet flere af de funktioner, du kender fra desktop-udgaven, så både de downloadede apps og Dinnerbooking.com ligner hinanden mere i forhold til funktionalitet.

Terms/betingelser
Der er tilføjet en ny funktion, hvor du kan supplere DinnerBookings betingelser med dine egne, hvis du ønsker det. Her kan du indsætte de betingelser, som dine gæster skal være bekendt med ved en booking.

Du finder den nye mulighed under Administration-> Terms link -> (Indsæt link til egne betingelser)

Hvis du bruger den nye funktion, vil dine gæster se nedenstående link “restaurant terms and condition” ved en booking på din restaurant. Her accepterer gæsterne dine betingelser, når de gennemfører en booking.

Særlige dage

Vi har forbedret vores feature “særlige dage”, du finder i Administration i restauratørdelen på DinnerBooking.com.

Særlige dage er den funktion, du kan bruge, når du har brug for at holde lukkedage eller skrive beskeder online til dine gæster. Det kan for eksempel være, du vil informere dine gæster om, at du holder sommerferielukket i en bestemt periode.

I den forbedrede udgave kan du nu også:

  • Bestemme hvilke tidspunkter på dagen du vil lukke
  • Vælge kun at lukke bestemte datoer og/eller en ugedag i et bestemt månedsmønster.
  • Vælge hvilke områder du vil lukke, fx “A la Carte” eller “selskabslokale”.
  • Oprette flere niveauer af særlige dage, hvis du fx har en besked for hele december måned, kan du overskrive med en ny særlig dag den 24. december, hvor du holder lukket.
  • Oprette særlige dage direkte fra desktop applikationen (pt. kun beta-versionen)
  • Lukke tider internt

Den forbedrede udgave som omtales ovenstående vil i den kommende tid ændre design, så den bliver tilsvarende de øvrige menuer, du ser i administrationen som restauratør.

Du finder den nye “særlige dage” under Administration -> Særlige dage -> Lav en særlig dag -> Ny lukketid (øverste højre hjørne)

Så får du denne side frem:

Hvis du fortsat har spørgsmål til den nye oplevelse af DinnerBooking eller har spørgsmål til brugen af de nye funktioner, så kontakt vores support på tlf. +45 32 55 50 48 eller support@dinnerbooking.com

You may also like...