Nyheder på app til tablet: Luk dage og byt borde

De seneste måneder har DinnerBooking arbejdet med at optimere design og funktionalitet i DinnerBooking Business appen til tablets. Derfor er der nu introduceret lukning af dage og mulighed for at flytte bookinger og bytte borde i tidsplanen.

Luk dag(e)

Efter forespørgsel fra vores samarbejdsrestauranter, har DinnerBooking nu gjort det muligt at lukke en enkelt dag helt eller delvist. Dette skal gøres via stopskiltet i menuen i toppen af skærmen. Tidsrummet som ønskes lukket, justeres ved at trække i håndtaget fra venstre mod højre to gange (eller blot en enkelt gang hvis det er en hel dag, som skal lukkes).

Du kan vælge om lukningen skal gælde for online bookinger, eller om det skal være “hele systemet” dvs. luk af intern brug (nye bookinger og redigering af eksisterende).
Sidstnævnte anbefales kun til brug af hele lukkede dage, hvor restauranten er fuldstændig lukket fx på helligdage eller ved ferie.

I omtalte funktion kan du også tilføje en besked til dine gæster. Det kan være i forbindelse med luk af en dag eller blot en dag, hvor du har brug for at give dine gæster en besked, fx hvis I har et arrangement i restauranten. Hvis du vil give dine gæster en besked uden lukning af et tidsrum, undlader du blot at vælge et lukket interval.

Byt borde

Herudover har DinnerBooking implementeret funktionen, hvor du kan bytte to borde i tidsplanen. Det gør du ved at trække den ene booking oven på den booking, du ønsker, der skal byttes bord med. Det kan naturligvis kun lade sig gøre, såfremt der er plads til begge bookinger, der hvor de lander i tidsplanen.

DinnerBooking arbejder konstant på at optimere appen med justeringer og nye funktionaliter, så hold dig opdateret af seneste versioner af appen fra App Store og Google Play.   

You may also like...