Nyt i DinnerBooking: Tag imod bookinger på rekordtid

Med den nyeste version af DinnerBooking kan du spare endnu mere tid, når du tager imod bookinger i din restaurant. Læs med her.

Nu kan du lynhurtigt give svar, når en gæst ringer eller skriver for at høre, om I har et ledigt bord. Med den nyeste opdatering er det nemlig blevet nemmere for dig og dine kollegaer at få et hurtigt overblik over ledige pladser i restauranten.

”Fedt! Hvordan fungerer det så?”

Sådan virker det:

Vi har opdateret bookingflowet i systemet, så bookingvinduet og gæstesøgningen er blevet kombineret. Det betyder, at du ikke længere først skal indtaste gæstens navn og kontaktinformationer, før du reelt kan se, om der er plads i restauranten.  Du kan i stedet starte med at tjekke, om bordet overhovedet er ledigt på det ønskede tidspunkt – Du sparer altså tid og får samtidig et bedre overblik.

Det nye bookingvindue ser lidt anderledes ud:

  • I venstre side har du mulighed for nemt og hurtigt at danne dig et overblik over ledige borde i restauranten. Her har vi blandt andet tilføjet bordenes farve og form, som kan være en hjælp for dig til at få et bedre visuelt overblik (bordenes farve kan vælges i bordopsætningen).
  • I højre side af bookingvinduet kan du herefter søge og oprette gæsten i bookingdatabasen, såfremt der er plads i restauranten.

Foto: Det nye bookingvindue

Når du opdaterer til den nyeste version af systemet, får du automatisk det nye bookingvindue. Så frygt ej, hvis det ser lidt anderledes ud, næste gang du logger på – Bookingen laves præcis som du plejer, vi har blot forsøgt at gøre processen mere effektiv, så du får mest muligt ud af systemet og din tid.

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at give os et kald på +45 32 55 50 48 eller send os en mail på support@dinnerbooking.com

 

Fotoet er fra Skagen Fiskerestaurant i Illum fra et af deres mange fisk og skaldyr events

You may also like...