Sådan kan gæsteanmeldelser styrke din forretning

Gæsteanmeldelserne på DinnerBooking.com er populære som aldrig før – Vi giver dig her tips til, hvordan du kan bruge gæsteanmeldelserne til at styrke din forretning.

Hver måned modtager vi over 15.000 nye brugeranmeldelser på DinnerBooking, og flere og flere gæster bruger i høj grad anmeldelserne som rettesnor for hvilke restauranter, de skal spise på. Men det er ikke kun gæsterne, der har glæde af dem – Som restauratør kan du også drage nytte af anmeldelserne. Her er 3 gode grunde til, hvorfor det er en god idé at have anmeldelser på DinnerBooking:

1) Forbedr din forretning fremadrettet

Brugeranmeldelserne på DinnerBooking kan give dig konstruktiv feedback, som du kan bruge til at forbedre din forretning. Med den positive feedback kan du bygge videre på din restaurants gode sider, mens den negative feedback kan give dig et billede af, hvor I kan forbedre jer.

På DinnerBooking.con kan I holde overblik over, hvad gæster skriver om jer – og reagere på det hurtigt på det. Sørg også for, at jeres medarbejdere får indsigt i anmeldelserne, eventuelt ved at bruge dem aktivt på personalemøder eller lignende, så dine ansatte også ved, hvor I er stærke, og hvor I kan stramme op.

2) Inddrag brugeranmeldelserne i din markedsføring

Du kan med fordel inddrage gæsteanmeldelser i forskelligt markedsføringsmateriale, på jeres hjemmeside, sociale medier osv. Folk har i dag stor tiltro til anmeldelser på nettet, så hvis en række gæster skriver, at I eksempelvis har ”byens bedste pasta”, så vil det fremstå mere troværdigt at dele og fremhæve disse citater på jeres hjemmeside og Facebook, end hvis I selv skriver det.

Her kan I se hvordan eksempelvis Domestic i Aarhus viser gæsteanmeldelser på deres hjemmeside.

 

I kan også få en lille boks (widget) på jeres hjemmeside, der viser, hvor mange stjerner I har fået på DinnerBooking.

Søllerød Kro har eksempelvis en widget på deres hjemmeside, der viser deres flotte gæstestjerner.

 

Hvad end anmeldelserne er positive eller negative, så kan det desuden markedsføringsmæssigt være en god idé at besvare dem. Ved at svare på positive anmeldelser giver du gæster et indtryk af, at du sætter pris på deres besøg og anmeldelse, og det kan motivere både dem og andre til at besøge og anmelde din restaurant (igen). Læs mere om, hvad du kan gøre ved negative anmeldelser længere nede.

 

Blandt andre Madkælderen i Kolding er rigtig gode til at besvare gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com. Her et eksempel på en besvarelse af en positiv anmeldelse.

 

3) Bliv månedens ’Bedste restaurant’

Med offentlige brugeranmeldelser kan du også få mulighed for at komme med på listen over ’Bedste restauranter’. Hver måned annoncerer vi hvilke restauranter, der har fået de bedste gæsteanmeldelser, og der en hel del god PR at hente i denne sammenhæng.

Restaurant Koefoed bruger eksempelvis Top 5 i deres markedsføring på sociale medier…

 

…Og det gør vi naturligvis også hos DinnerBooking – både på Facebook, Instagram, bloggen, pressemeddelelser og i nyhedsbrevet.

 

”Det lyder jo alt sammen meget godt, men hvad hvis jeg får negative anmeldelser?”

 

Hvad gør du, hvis du får negative anmeldelser?

Det kan være svært helt at undgå, at enkelte gæster kan have en dårlig oplevelse, som de deler med andre på nettet. Generelt er folk dog ofte positive og konstruktive i deres anmeldelser, og en dårlig anmeldelse i ny og næ, gør sjældent stor skade. Hvis I giver vedkommende et godt svar, så er der faktisk gode chancer for, at deres indtryk af jeres restaurant kan forbedres.

Uanset hvad gæsten skriver, så vær høflig og professionel. Skriv, hvordan du har i sinde at rette op på det problem, som gæsten udtrykker, HVIS du vel at mærke har tænkt dig at tage hånd om det og følge op på det. Ellers blot sørg for, at din undskyldning bliver oprigtig uden for mange ”men’er”, og husk, at du ikke ’bare’ skriver til gæsten selv men også til andre brugere, der måske kigger med.

Selvom anmeldelsen her godt nok er positiv, så har Tina et enkelt kritikpunkt, som Madkælderen i deres svar anerkender og følger op på – Det er god tilbagemelding!

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du gerne vil have offentlig gæstefeedback, så giv os et kald på supporttelefonen+45 32555048 eller send os en mail til support@dinnerbooking.com, så aktiverer vi det for dig. Vi skal blot have oplyst en mail på den medarbejder, der ønsker at modtage oplysninger om, hvornår der er kommet ny gæstefeedback and that’s it!

You may also like...