Sådan personliggør du kommunikationen med dine gæster

Med få, simple tiltag kan du skabe den helt rette bookingoplevelse for dine gæster – der afspejler netop din restaurants stil.

Når en gæst booker bord på din restaurant, får de automatisk tilsendt en bookingbekræftelse og en SMS – men selv om de bliver udsendt automatisk, er der flere muligheder for at gøre din kommunikation med gæsten personlig.

Måske har du lyst til at vise et flot foto fra din restaurant, give en specifik information inden de kommer eller minde gæsten om, at de har en storslået gourmetoplevelse i vente. Ting som kan være med til at sikre, at gæsten får en helhedsoplevelse, der er helt i tråd med din restaurant.

Her er, hvad du kan gøre:

1. Gør dine mails personlige

Umiddelbart efter en booking får din gæst tilsendt en bekræftelsesmail med info om tidspunktet, og her kan du vælge at tilføje din egen tekst eller et logo/foto fra restauranten.

Sådan gør du:

  • Log ind på dinnerbooking.com og gå til administrationsfanen (se foto)
  • Vælg ”email skabeloner” og vælg den skabelon, som du vil redigere
  • Nu kan du nemt ændre tekst og tilføje foto (hav blot for øjet, at fotoet skal ligge online, når du tilføjer det – fx på dit website, en blog eller Dropbox)
  • Obs: Vær opmærksom på ikke at ændre i teksten mellem hashtags, da det er en autogenereret tekst

2. Gør dine SMS’er personlige

Ligesom med email skabeloner finder du også SMS-skabeloner i administrationsfanen, som du kan redigere i på samme måde. Her skal du dog have for øje, at en SMS max kan fylde 160 tegn – går du over dette, udsender du to SMS’er, hvilket kan blive dyrt i længden.

3. Tilføj tekst til din bookingkalender

Du kan også vælge at tilføje en særlig tekst til kalenderen som møder gæsten, når de er ved at booke bord. Her kan du fortælle om en særlig menu eller buffet, som gæsten kan se frem til. Du kan også minde folk om, at de skal huske at afbestille bordet, hvis de ikke kan komme.

Sådan gør du:

  • Gå til administrationsfanen
  • Vælg ”Bred online booking” under skabeloner

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at give os et kald på +45 32 55 50 48 eller send os en mail på support@dinnerbooking.com

 

 

You may also like...