Sælg billetter til nytår med DinnerBooking

Afholder du også nytår i din restaurant? Eller laver du måske menuer ud af huset? Hos DinnerBooking kan vi hjælpe dig med opsætning og billetsalg til dine events – Læs mere her.

Inden længe er det tid til årets nytårsfejring, og der er mange gode grunde til at vælge DinnerBooking til at hjælpe dig med at stable disse events på benene i din restaurant. Læs med her, hvorfor DinnerBookings eventsystem er et oplagt valg for dig, der vil afholde events i din restaurant. Læs nederst i artiklen, hvordan du får hjælp til at sætte et event op hos os.

Få alt samlet ét sted

Hos DinnerBooking har vi mange års erfaring, og vi kan derfor være din sparringspartner og give gode råd. Vi kan hjælpe og vejlede i forhold til idéen, opsætningen og billetsalget. Vi bestræber os ligeledes på at markedsføre events gennem vores forskellige digitale platforme – jeres succes med billetsalget er vores succes. Dog er det altid en redaktionel uafhængig beslutning, hvilke events vi markedsfører.

Events kan derfor være et effektivt markedsføringsgreb, hvis du ønsker at skabe synlighed og få gratis omtale af din restaurant.

Fremfor at rode frem og tilbage mellem et eksternt billetsystem og dit DinnerBooking bookingsystem, hvorfor så ikke have det hele samlet ét sted? Hvis du sælger billetter med DinnerBooking bliver billetsalget direkte integreret med dit bookingsystem. Det vil sige, at bookinger med billet går direkte i systemet – vel at mærke dét system, som alle dine medarbejdere i forvejen kender og bruger dagligt. Det betyder, at I sparer tid og slipper for at bruge kræfter på at sætte jer ind i nye systemer.

Slip for selv at håndtere betalinger

Med DinnerBooking Events slipper du for selv at holde styr på indbetalinger og udsende fakturaer/kontonumre – Vi håndterer betalingerne for jer, så I ikke spilder tiden på alt for meget administrativt arbejde.

Menuen er forudbestemt, så køkkenet ved præcist, hvad der skal købes ind til. Gæsterne betaler for billetten ved bestilling og får tilsendt sin billet via email. På den måde er betalingen sikret på forhånd.

Hvad koster det?

Det er gratis at oprette events hos DinnerBooking – dog er der et håndteringsgebyr, som skal betales af enten gæsten eller restauranten – du bestemmer hvem gebyret skal ligge hos. Håndteringsgebyret afhænger af prisen på det pågældende event. Du slipper samtidig for at betale det normale kortgebyr til din indløser, da det er inkluderet i vores priser.

Gæsterne kan booke når som helst og hvor som helst

Det er ikke kun jer i restauranten, der har glæde af at lade DinnerBooking klare arbejdet for jer i forbindelse med billetsalget – det er samtidig en gevinst for gæsterne. Restaurantgæster i dag ønsker i høj grad at have friheden til at booke bord når som helst og hvor som helst. Det gælder også i forbindelse med events, fortæller Trine Vesterby, der er Event Coordinator på det populære 4-stjernede hotel Copenhagen Admiral Hotel. Og netop derfor har Admiral Hotel i år valgt at sælge billetter til deres nytårsfest via DinnerBooking:

”Vores nytårsarrangement er meget populært, og vi melder hurtigt udsolgt hvert år. Vi har i år valgt at bruge DinnerBooking for at give vores gæster et endnu større nærvær og en højere service, idet de nu har mulighed for at booke pladser til den store event, præcis når det passer dem. De er ikke længere afhængige af vores kontortider, men har selvfølgelig stadig altid mulighed for at kontakte os, hvis der skulle opstå eventuelle spørgsmål hen ad vejen”.

Admiral Hotel melder alt udsolgt 

Ifølge Trine Vesterby er gæsterne glade for det nye tiltag:

“Vi har allerede nu oplevet, at vores gæster har taget positivt imod det nye tiltag – de er vant til at booke flyrejser, hotelværelser og restauranter online – og sætter pris på, at de kan sikre sig plads til årets fest hurtigst muligt”, fortæller Trine Vesterby fra Copenhagen Admiral Hotel.

Sidste år have Admiral Hotel allerede udsolgt i midt november, hvor de havde solgt samtlige af de hundredvis af billetter, som var sat til salg.

Undgå No shows

No Shows er desværre et velkendt og udbredt problem blandt restauranter. Hos DinnerBoking tilbyder vi flere forskellige løsninger på problemet – blandt andet er det et oplagt værktøj at sælge billetter til dine spiseoplevelser. Når du sælger billetter til dine events med DinnerBooking, betaler gæsten beløbet på forhånd, og bookingen ryger ind i systemet som sædvanligt. Med et event er det nemmere at styre dit gæste-flow og vareforbrug samt minimere no shows.

Eksponering via DinnerBooking

Events vil altid blive vist på DinnerBookins hjemmeside. Herudover kan vi i nogle tilfælde være behjælpelige med promoveringen af dine events via vores blog, nyhedsbrev og SoMe – dette kommer dog helt an på timingen i forhold til vores andre aktiviteter på det pågældende tidspunkt.

Det opsatte event lægges ind i restaurantens bookingkalender, og du kommer i besiddelse af et link direkte til dit event som du kan dele på din egen Facebook-side eller andre sociale platforme. Dit event vil også fremgå på DinnerBooking.com under vores deals.

”Hvordan kommer jeg i gang?”

Hvis du er interesseret i at afholde julefrokost, nytårsmiddag eller et helt tredje event, så ring eller skriv endelig til os på tlf. 32 55 50 48 eller via mail på support@dinnerbooking.com. Vi kan hjælpe dig med både idéen, opsætningen og billetsalget, samt i visse tilfælde med PR via vores forskellige digitale medieplatforme.

For at opsætte events for dig, skal vi bruge følgende informationer:

  • Kort beskrivelse af menuen inklusiv pris (samt eventuelt vinmenu)
  • Datoerne for deltagelse
  • Ankomsttider (eventuelt flere seats?)
  • Antal minutter gæsten har bordet
  • Antal pladser (Hvis der er tale om ingen eller redigeret bordplan)
  • Hvilken bordplan skal benytte i systemet?
  • Hvilket område i systemet skal benyttes?
  • Vedhæft et billede til billetten (530×250 pix.)
  • Kontonummer til afregning

You may also like...