Større designopdatering af din desktop app på vej

Hos DinnerBooking arbejder vi altid på at optimere vores produkt. Derfor er en større designopdatering af din desktop-app nu på vej. Den skal skabe mere brugervenlighed og har samtidig fået en visuel opgradering. 


Som en del af en større designopdatering på tværs af alle platforme, lancerer vi i løbet af de næste dage den længe ventede opdatering af desktop-appen, som udover opdateret design også indeholder en håndfuld ændringer, som vist herunder.

Som ovenstående billede viser, har desktop-appen fået en visuel make-over, som er mere enkel og stilren, så den er i tråd med de kommende opdateringer på  iOS, web og det eksisterende design på Android tablet. Som en del af vores udvikling af en mere brugervenlig platform, er resultatet en applikation, hvor der er færre knapper at forholde sig til. Herunder ses f.eks., hvordan alle seks knapper vedrørende bookingstatus er rykket ind under en fælles menu.

 

Nye features

Udover designændringerne er der er også tilføjet et par nye funktioner:

– Ny funktion til lukning af onlinebooking for bestemte tidsintervaller – plus mulighed for at tilføje en ‘særlig dag’-besked direkte i applikationen.
For at lukke et bestemt tidspunkt trækkes der blot i tiderne (der fungerer som håndtag), og det lukkede tidsrum markeres med rødt.
Som den røde firkant indikerer, er det nemt at se, hvilke(t) tidsrum der er lukket for online bookinger.
OBS: Hvis du blot ønsker at tilføje en ‘særlig dag’-besked på dagen, skal du ‘lukke’ minimum ét kvartersinterval. Det kan f.eks. være kl. 06:00 – 06:15.

– Nyt layout af allerede eksisterende rapporter.

– VIP-feltet er ændret til ‘guest status’, så det udover VIP også indeholder ‘friend of house’, ‘staff’ m.fl., ligesom der med tiden kan blive tilføjet flere muligheder.

– Opdaterede og forbedrede muligheder for at trække statistik, herunder sammenligning af forskellige perioder med flere restauranter ad gangen (kun tilgængelig med Business- og Enterprise licenser).

Bemærk, at du aktivt skal opdatere din app for at få det nye design via det sædvanlige opdateringslink. Skulle du mod forventning opleve problemer med at benytte det nye design, er du velkommen til at kontakte vores support.

Tlf. nummer: +45 32 55 50 48, email: support@dinnerbooking.com

You may also like...