Tak for i år og glæd dig til 2018

2017 går på hæld, og i DinnerBooking vil vi gerne sige tak for et alletiders år. Snart skriver kalenderen 2018, og det bliver et år med masser af spændende nyheder – læs med her.  

I 2017 har vi i DinnerBooking arbejdet på højtryk for at gøre din hverdag i restauranten nemmere – og det fortsætter vi naturligvis med i 2018.

2017 har blandt andet budt på nyt design af online bookingen, nye statistikfunktioner, nyhedsbrevssystem, udbredelse af DinnerDays til hele landet samt masser af andre tiltag og opdateringer, der har gjort dit bookingsystem endnu bedre. Der er desuden blevet foretaget 3.513.506 bookinger i 2017, hvor i alt 13.622.413 gæster er blevet håndteret. Det svarer til en booking hvert 9. sekund!

Nu står 2018 for døren, og vi glæder os til det nye år. Vi har en masse spændende projekter på tegnebrættet, som vi glæder os til at udvikle og lancere. En af nyhederne i 2018, som vi allerede nu kan løfte sløret for, er, at vi er ved at udvikle en Android Tablet app med fuld fokus på design og funktionalitet.

I det hele taget kommer 2018 blandt andet til at stå i ’designets tegn’, hvor vi vil arbejde mod et enklere visuelt udtryk og nye funktioner, der har til formål at give dig et endnu bedre overblik samt optimere brugen af systemet – det gælder både iPad og desktop app’en samt web administrationen.

Du kan holde dig opdateret om de seneste nyheder i vores nyhedsbrev, og vi håber, at du vil følge med i 2018. Rigtig godt nytår!

Følg os på Facebook. 

 

You may also like...